Contact  Scan this code for my contact information!

  Lisanne is een topper en heb er een geweldig goede samenwerking mee!
  JVE Productions / Entertainment
  JVE Productions / Entertainment
  12. September, 2022.
  Altijd verrassend waar Lisanne mee komt, als je haar een opdracht geeft. Ik gebruik haar illustraties voor mijn website, hetgeen altijd leuke reacties geeft. Vervolgens kon ik de illustraties gebruiken voor een duidelijke boodschap op een t-shirt en visitekaartjes. Heerlijk om dit op 1 adres te kunnen regelen.
  David Versteeg
  David Versteeg
  12. September, 2022.
  Ik ben heel erg tevreden! Vanaf het eerste contact t/m het eindproduct! Echt top! Wat een fijne samenwerking met Lisanne!
  Louise Bleijie
  Louise Bleijie
  12. September, 2022.
  Lisanne heeft twee animatiefilmpjes geïllustreerd en geanimeerd voor mijn fantasy jeugdboeken. Ze denkt met je mee en geeft het ook aan als een idee moeilijk uitvoerbaar is. Dan krijg je een mooi passend alternatief aangeboden. Haar manier van werken kenmerkt zich als inspirerend, creatief, samenwerkend en ontspannen. We hebben samen hard gewerkt en veel gelachen. Trots ben ik op haar, omdat ze de uitdaging is aangegaan om de landkaartjes voor mijn fantasy boek - De Wisselaars - te illustreren. Een klus die ze nog niet eerder had gedaan. Wat zijn die mooi geworden! Ze heeft haar eigen draai gegeven aan het verhaal. Zoek je een professionele illustrator die graag een uitdaging aanneemt, dan kan Lisanne jou goed helpen om jouw idee om te zetten in een fantasierijke illustratie/ animatie.
  Karin van Veldhoven
  Karin van Veldhoven
  12. September, 2022.
  Communicatie is erg goed en ik ben super blij met het eindproduct.
  Bob Bergem
  Bob Bergem
  12. September, 2022.
  en_GBEN